Läkare leker med oss.

Nu ska jag berätta en grej som har hänt min kollegas,
ja styvdotter kan vi säga att hon är.

Hon e 30 bast och har ett barn på 3 år. Hon e spanjor, och bor i spanien. För några dagar sedan åkte hon in i akuten
mkt  sjuk. Läkarna tog prover, de vet inte vad hon har säger de. De påstår att många av hennes organ inklusive blod av råkat ut för en infektion, och de tog prover efter prover. Hon ligger där i 5 dagar utan resultat. De säger det ena och det andra. Under tiden är hon nätt och jämt vid liv, med respirator. Läkarna vill inte svara på frågor. Läkarna i spanien tror för övrigt att de är gudar och att de inte svarar till nån. Men när det råkade säga att njuren var utslagen men nästa dag frisk å så vidare slog det larm för kollegan då han råkade veta lite om hur just njurarna funkar.

Vi har haft några diskutioner runt allt detta på jobbet iom att vi jobbar 13 timmar varje dag ihopp.
Jag hoppar över en massa händelser och tar det sista som jag tycker var shockande att få reda på.

Han tar kontakt med en mkt högt uppsatt svensk läkare, som, när han får höra symptomerna som dom spanska läkarna har sagt, skrattar. Och säger: Jan detta som du beskriver är rent fysiologiskt omöjligt. Jag vet vad som pågår och ska ge dig några frågor som du ska ställa denna läkare som är ansvarig. Efter att han har fått dessa frågor kommer det att dröja max 7-8 timmar så är hon ute ur intensiven. Kollegan fick frågorna, skickade dem vidare till sin tjej som är mamman till den sjuka tjejen. Hon gjorde ett jävla liv för att till slut få kunna ställa dessa frågor till läkaren. 6 timmar senare idag vid 18 tiden är hon ute ur intensiven och mår bättre.

Vad hände?? Jo förklarar den svenska läkaren som är docent. Att då och då tar i vissa ställen runt om i den mer civilicerade världen, läkare, doctorer, professorer m.m och väljer ut personer och gör dem till försökskanniner. Det tar medicin som de har testat färdigt på djur och testar dem på människor och inväntar om de får samma reaktion som på försöksdjuren.

Så var fallet nu och den spanska läkarens enda kommentar innan han la över flickan som patient till en annan läkare och poff försvann under jorden, var..
Det är 1 av 50 000 som får denna reaktion.
Detta sker även i sverige.

Kommentarer
Postat av: Siquidem

Hej igen! Bra initiativ att inte lägga ner bloggandet helt. :) Har varit lite afk jag med, mycket att göra i allmänhet.



Nu till ämnet. Sjukt. Och folk undrar varför man inte har mer förtroende för vården.

2009-06-19 @ 21:45:58
URL: http://siquidem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0